Proiecte în dezbatere publică la PMB (decembrie 2015)

DECEMBRIE 2015

Proiectul nr. 1154 Proiect de hotarare privind privind aprobarea documentatiei de urbanism Plan Urbanistic de Detaliu (PUD) – STR. G-RAL EREMIA GRIGORESCU NR. 15, SECTORUL 1, BUCURESTI Termen pentru primirea recomandărilor: 18 decembrie 2015 (Mesaje trimise de cetățeni)

Proiectul nr. 1155 Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de urbanism Plan Urbanistic Zonal (PUZ) PUZ – CALEA DOROBANTILOR, NR.32, sector 1, BUCURESTI Termen pentru primirea recomandărilor: 18 decembrie 2015 (Mesaje trimise de cetățeni)

Proiectul nr. 1156 Proiect de hotarare privind aprobarea regimului finantarilor nerambursabile alocate de la bugetul local pentru activitati nonprofit de interes local, potrivit Legii nr.350/2005, a ” Regulamentului” privind regimul finantarilor nerambursabile alocate de la bugetul local al municipiului Bucuresti pentru activitati nonprofit de interes local, precum si a Modelului de Contract Cadru de Finantare nerambursabila din bugetul local al municipiului Bucuresti a activitatilor nonprofit de interes local Termen pentru primirea recomandărilor: 22 ianuarie 2016 (Mesaje trimise de cetățeni)

IMPORTANT: Puteti trimite mesaje si la adresa proiecte.supuse.dezbaterii.publice@pmb.ro, specificând în câmpul SUBIECT numărul Proiectului la care faceţi referire.